Salt la meniul principal Salt la conținutul paginii

Sponsori

Clubul Rotary Varana vizitează website

Rotary este o organizaţie neguvernamentală şi non-profit a oamenilor de afaceri şi reprezentanţi ai diferitelor profesii din întreaga lume, care îşi concentrează eforturile pentru dezvoltarea societăţii pe scară largă. Obiectivele Rotary se leagă de asigurarea serviciilor umanitare, încurajarea înaltelor standarde etice din toate domeniile de activitate, ajutorul pentru menţinerea păcii, construirea bunăstării şi stabilirea de relaţii de bună înţelegere între popoare.

In 1998 ia fiinţă la Focşani primul club Rotary, reunind sub umbrela înaltelor idealuri umanitare ale Rotary International pe cei mai de seamă oameni din judeţul nostru. Datorită diverselor probleme personale apărute în timp, acest club se stinge în câţiva ani, pentru ca pe 18 aprilie 2008, să renască precum o pasăre Phoenix noul Club Rotary VARANA Focşani, care a reuşit să strângă în jurul său oameni de calitate ce şi-au unit eforturile în derularea de acţiuni şi proiecte în plan social,atat în judeţul Vrancea cat şi în România.
Proiectele Rotary VARANA Focşani vizează in principal cresterea nivelului de sănătate, sprijinirea copiilor talentaţi, îmbunătăţirea calităţii mediului, promovarea culturii şi a valorilor fundamentale ale societatii,ajutorul dat sub diferite forme comunitatii. Membrii clubului şi-au asumat pe deplin conceptul de responsabilitate socială şi demersul de a construi o realitate în care să funcţioneze principiile prieteniei, reciprocităţii şi cel al dăruirii nepărtinitoare.

Casa de vinuri Vingex vizitează website

Casa de Vinuri VINGEX, infiintata in anul 2004, a ajuns in scurt timp un producator important de vinuri din zona Vrancea si foloseste utilaje si tehnologii moderne pentru producerea si imbutelierea vinurilor. 

Casa de Vinuri VINGEX este situata in comuna Gura Calitei judetul VRANCEA, comuna care are intrare din E 85. Sigla si denumirea vinului "Vinul lui Ureche" sunt marci inregistrate.

Video promoțional al festivalului

Conectare la pagina de Facebook a festivalului