Salt la meniul principal Salt la conținutul paginii

Parteneri

Muzeul Naţional al Ţăranului Român vizitează website

Muzeul Naţional al Ţăranului Român se înscrie în familia europeană a Muzeelor de Arte şi Tradiţii Populare. Este un muzeu naţional aflat sub autoritatea Ministerului Culturii. Posesorul unor colecţii de obiecte deosebit de bogate, adăpostit într-o cladire-monument istoric, în stil neo-românesc, practică o muzeografie cu totul aparte, care i-a prilejuit în anul 1996 onoarea atribuirii trofeului EMYA - European Museum of the Year Award. Stilul original de expunere se prelungeşte şi în publicatiile muzeului, în acţiunile de tip Muzeul Misionar, Şcoala Satului sau în evenimente ca vernisaje, concerte, conferinţe.

Institutul Francez din România vizitează website

Biblioteca Naţională a României vizitează website

Instituţie patrimonială esenţială, Biblioteca Naţională a României conservă, gestionează şi valorifică o parte importantă a tezaurului cultural naţional scris şi participă la construirea unei societăţi moderne, dinamice şi bine informate, prin integrarea la nivel naţional a resurselor documentare şi informaţionale, deschizând o cale către cunoaştere, în general, şi către cunoaşterea culturii şi spiritualităţii româneşti, în special.

Libra Film vizitează website

Transilvania Film vizitează website

Transilvania Film este o companie de distributie de film independent care a apărut ca răspuns la maturizarea publicului de film din România, public ce în ultimii ani a devenit tot mai interesat de cinematografia de artă. Fondata de aceasi echipa care a pus bazele Festivalului International de Film Transilvania, compania şi-a propus să îmbogăţească oferta de filme din cinematografele româneşti prin câteva producţii deosebite, filme independente de mare succes atât la box office cât şi în marile festivaluri ale lumii.

Hi Film Productions vizitează website

Parada Film vizitează website

Micro Film

Mobra Films vizitează website

Voodoo Films vizitează website

Why not productions vizitează website

Multi Media Este vizitează website

Multi Media Est este o casa de productie cinematografica situata in Bucuresti cu o experienta de 20 de ani in productia de reclame.

Compania a fost fondata de catre Dragos Vilcu in 1993 si de atunci si-a castigat renumele de casa de productie de top pentru piata romaneasca, dar si pentru piata internationala.

Multi Media Est a lucrat pe toate platformele media, producand reclame si material pentru multe companii sau marci de renume ca Lexus, Vodafone, Pepsi, Danone, Orange, Toyota, Dacia, Carlsberg, Palmolive, Lambi sau Dove.

Ager Film vizitează website

Actorie de film vizitează website

Școala Actoriedefilm.ro a fost înființată de Dragoș Bucur, Dorian Boguța și Alexandru Papadopol în primăvara anului 2010.

Din martie 2010 până în prezent, școala a avut peste 200 de cursanți și a realizat 5 scurt metraje, 7 medii metraje și 2 lung metraje, Love Building și Alt Love Building, în care protagoniști au fost absolvenții cursurilor școlii. O parte din filmele realizate au fost selectate în festivaluri naționale și internaționale (Next, Tiff, Namour, Warsaw, B’Est, Goteborg, Novi Sad, New York, Londra, Tirana, Berna, Wurzburg).

DaKINO Production

Video promoțional al festivalului

Conectare la pagina de Facebook a festivalului