Salt la meniul principal Salt la conținutul paginii

Parteneri social media

Kooperativa 2.0 vizitează website

Suntem unici, fiecare în felul nostru, dar doar împreună putem crea unicitatea. Povestea noastră este de fapt povestea oamenilor implicați în Kooperativa 2.0, cu pasiuni diferite, cu experiențe diferite, cu viziuni diferite dar cu aceeași dorință, de a face împreună lucrurile să meargă.

Ne-am propus să contribuim la construcția lumii 2.0 într-o manieră relaxantă, jucăușă dar în același timp extrem de serioasă din perspectiva rezultatelor livrate.

România Pozitivă vizitează website

Platforma de informație și educație pozitivă.

Știm că există o mulțime de lucruri care nu funcționează așa cum ne dorim în România, dar mai știm și că există multe părți bune. Noi credem că dacă avem suficient de multe exemple pozitive de la care să ne inspirăm, putem să învățăm cum să vedem jumătatea plină a paharului și să ne implicăm în activități importante pentru noi, fie că este vorba de viața personală sau de activități ale organizațiilor, echipelor și comunităților din care facem parte.

Ştiri ONG vizitează website

 

“Stiriong.ro” este un produs al Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile dezvoltat in cadrul proiectului “Catalogul societatii civile 2008” finantat de CEE Trust – Trust for Civil Society in Central & Eastern Europe.

“Stiriong.ro” reprezinta o resursa constanta de informatii si stiri de actualitate care faciliteaza dezvoltarea de parteneriate intre societatea civila, mediul de afaceri, institutiile publice si cetateni oferind informatii utile si actualizate din domeniul CSR, noutati despre proiectele, evenimentele si cursurile de formare derulate de organizatiile neguvernamentale, finantari publice, finantari private etc.

Minuni.ro vizitează website

Minuni.ro isi propune sa fie un spatiu care aduce impreuna oameni buni si povestile lor de implicare sociala, evenimente, actiuni si initiative care pot schimba lumea celor care au nevoie. Un caleidoscop de fapte bune.

Think Outside the Box vizitează website

“Think outside the box” este o expresie care, deşi nu este a noastră, este arhicunoscuta de toată lumea. Se referă la mai multe lucruri deodată. Se referă la curajul de a gândi altfel, se referă la inovaţie, se referă abilitatea de a gândi liber şi de a nu accepta alte limite decât cele impuse de propria noastră conştiinţă.

Vă invităm la o călătorie imaginară prin care vom încerca nu să dăm răspunsuri gândite de-a gata la anumite întrebări, ci să punem întrebări, să dezbatem şi să fim creativi. Nu încercam şi nici nu vrem să spunem nimănui cum să-şi trăiască viaţa, nu insistăm să găsim soluţii inovatoare la problemele grave cu care ne confruntăm. Tot ceea ce o să încercăm este să ieşim din ignoranţa noastră zilnică şi să ajungem la rădăcina problemelor noastre.

 

Festivaluri Româneşti vizitează website

Este o platformă online care centralizează în principal festivalurile care se desfăşoară în România, dar şi alte activităţi culturale sau de interes turistic cum ar fi: târguri, zilele cetăţii, serbările zăpezii ori alte evenimente de acest gen care se desfăşoară cu o anumită periodicitate pe teritoriul României.

Este un proiect de promovare şi dezvoltare culturală şi turistică, prin care dorim să sprijinim iniţiativele de acest gen ce se organizează în România. Nu ne oprim doar la festivalurile tradiţionale româneşti, nu ne axăm doar pe produsele pur româneşti, deşi numele domeniului pare să sugereze doar atât. Alegerea numelui domeniului a fost restrânsă în funcţie de variantele disponibile. Considerăm că tot ce se desfăşoară pe teritoriul românesc este în final un eveniment românesc, chiar dacă tematica evenimentului va excede tradiţiilor româneşti.

Video promoțional al festivalului

Conectare la pagina de Facebook a festivalului