Salt la meniul principal Salt la conținutul paginii

Următoarea oprire a Caravanei, la Arad!

Caravana cinematografică pentru nevăzători a adus la Arad două filme extraordinare: „După dealuri” de Mungiu și „Aferim!” de Radu Jude.

Caravana, organizată de Fundaţia Cartea Călătoare, a poposit la Arad cu sprijinul Asociaţiei Nevăzătorilor din România – Filiala Arad, Centrului Municipal de Cultură Arad și a Lions Club Arad, în cadrul proiectului „Festivalul Naţional de Film pentru Nevăzători”.

Sâmbătă, 20 iunie, de la ora 16, la cinematograful Arta din Arad, spectatorii au avut şansa să (re)vadă două pelicule excepţionale.

De la ora 16:00 a rualt filmul „După dealuri”, premiat la Cannes pentru cel mai bun scenariu (Cristian Mungiu) şi cea mai bună interpretare, pentru cele două actriţe din rolurile principale.

De la ora 19:00 a rulat filmul „Aferim!”, lungmetrajul pentru care Radu Jude a primit Ursul de Argint pentru regie la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin 2015.

Foto: Ciprian Hord/Mediafax.

http://specialarad.ro/caravana-cinematografica-pentru-nevazatori-va-aduce-la-arad-dupa-dealuri-de-mungiu-si-aferim-de-radu-jude/

Vezi toate știrile

Video promoțional al festivalului

Conectare la pagina de Facebook a festivalului